Portal Miasta Gdańska
PL | EN | DE

Gdański ogródek gastronomiczny: ukwiecony, estetyczny i w stylu paryskim [ROZMOWA]

Na Głównym Mieście w szczycie sezonu działa blisko 250 ogródków gastronomicznych. O ideale gdańskiego ogródka, o wyższości bruku nad podestem i o tzw. gdańskim parasolu rozmawiamy z Dariuszem Słodkowskim, kierownikiem Działu Użytkowania Przestrzeni Publicznej w Gdańskim Zarządzie Dróg i Zieleni, do którego zadań należy m.in dbałość o estetykę “zewnętrznej gastronomii”.

Gdański ogródek gastronomiczny: ukwiecony, estetyczny i w stylu paryskim [ROZMOWA]
A
A
data publikacji: 04 lipca 2017 r.
Izabela Biała (0)
www.gdansk.pl
izabela.biala@gdansk.pl
więcej tekstów autora
Izabela Biała (0)
www.gdansk.pl
izabela.biala@gdansk.pl
więcej tekstów autora