Strona główna
O Nas
Smaki Gdańska
GDAŃSKIE DANIA
Przewodnik kulinarny Smaki Gdańska 2018
GDAŃSKIE PRZEPISY
GOŁĄBKI MOTLAVA
KACZKA PO KASZUBSKU
BURSZTYNOWA ZUPA RYBNA Z KALMARAMI I SZAFRANEM
TROĆ WĘDROWNA
LUDZIE SMAKÓW GDAŃSKA
Wywiad z Łukaszem Kozyrskim – szefem kuchni restauracja otwARTa
Wywiad z Pawłem Wątorem – szefem kuchni restauracji Eliksir
Wywiad z Mariuszem Wolskim – szefem kuchni restauracji Żabusia
AUTORSKIE SMAKI
MERCATO
RITZ
SZAFARNIA 10
ELIKSIR
DANCING ANCHOR
SMAK TRADYCJI
KUBICKI
MOTLAVA
POD ŁOSOSIEM
VILLA EVA
PRZY PIWIE I NALEWCE
BROVARNIA
BROWAR PG4
RESTAURACJE RYBNE
BARYŁKA
RYBKA NA WARTKIEJ
ZAFISHOWANI
NA LUNCH / NA LUZIE
AMBER SIDE
MAGIEL
NEIGHBOUR’S KITCHEN
NIEPOKORNI
otwARTa
PAPIEROOVKA
WINNE GRONO
ŻABUSIA
SŁODKI GDAŃSK
GDAŃSKA WYTWÓRNIA LODÓW NATURALNYCH
MARMOLADA CHLEB I KAWA
UMAM
Z INNEJ PARAFII
NA TROPIE ROKITNIKA…
Mapa
Facebook
ZAFISHOWANI
RYBKA NA WARTKIEJ
BARYŁKA
Scroll to top